FARMERS HOUSE COLLECTIVE

llLab. in Beijing 2018.08.16

As a next step of San She House, in Beigou Village, Beijing,

llLab. is requested to create a vision

for a sensitive exchange of urban and rural lifestyles and

to foresee its potential possibilities.

YANG SHUO, GUILIN, CHINA 

llLab. in Guilin 2018.05.28

The show “Impressions LIUSANJIE” has been probably the only reason why the city of Yang Shuo, Guilin, exists, located in the southwest part of Mainland China.

However, as the Chinese population starts to gain much easier access to abroad, the outdated show business and areas around are in desperate needs to be reorganized.

A COMPLIMENTARY SPACE FOR SAN SHE HOUSE

llLab. in Beijing 2018.3.23

llLab. is to redefine “A Nostalgic Space” at the foot of the Mutianyu Great Wall, Beigou Village, Beijing.

The space was originally used as a home-kitchen space of a farmer’s personal house.

SPATIAL-LAND GARDEN

llLab. in Sanya, Hainan Province, China 2017.11.25

It is questionable, how a meaningful layer of experience can be generated, for an old hot-spring resort

that has no connection to the ocean in Sanya,

an “artificial” island that is already full of ocean-front resorts, in the south of China. 

THE FORMER BREWERY SILOS

llLab. in Guangzhou, China 2017.10

llLab. looks to the South of China and is planning a concept for the Former Brewery Silos at the Bund of Zhu River, Guangzhou

AN ABANDONED STONE VILLAGE

llLab. in Yu Village, Shanxi, China 2017.10

An Abandoned Stone Village, almost a thousand years of age, in Shanxi, to be re-imagined by llLab.

SAN SHE HOUSE – PHASE 2

llLab. in Beijing 2017.2.15

An uninhabited land, submerged in a dense forest, how can the architecture achieve the social meaning it owes, or to be just an interface creation?

INFORMATION DATA CENTER OFFICE 

llLab. in Beijing 2017.2.13

Our responsibility is to turn a well socially connected space into a more isolated object.

SAN SHE HOUSE 

llLab. in Beijing 2016.4.19

At the foot of the Mutianyu Great Wall, how can a site, that is contextually considered to be the icon of the Beigou village, be rehabilitated? llLab. has been working with the client to re-examine the social relationships at its surroundings in order to have a more appropriate approach for the design.

llLab._WeChat

IILAB.

All copyrights 2018

Follow

WeChat

Instagram

CONTACT

No.22, Lane 506, Jian Guo West Road, Shanghai (former French Concession Area)

hello@lllab.net